Full Colour

 

Raambelettering

Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen tussen andere bedrijven? Dan heeft u een optie om uw ramen te laten beletteren. Hierdoor kunt u uw ramen een meerwaarde geven, door hier bijvoorbeeld uw logo, tekst of openingstijden op te beletteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ramen te verfraaien met raamfolie. Deze folie kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde geplaatst worden.

Raamstickers

Bij All Printing Solutions worden alle raamstickers in eigen huis gemaakt. Wij maken uitsluiten gebruik van de hoogste kwaliteit folie.

Met raamstickers valt uw bedrijf meer op en is het ook meteen duidelijk waar uw bedrijf gevestigd is. Het geeft uw bedrijf ook een meer verzorgde uitstraling.

U kunt bij de raambelettering gebruik maken van fullcolors, om uw belettering extra op te laten vallen. Wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijke actie heeft.

Bij fullcolors printen kan er geprint worden op verschillende materialen zoals een witte vinyl folie of een transparantie folie. Deze folie kan eventueel voorzien worden van een laminaat, waardoor de print minder gevoelig is voor weersinvloeden.

 

Copyright © 2015 All Printing Solutions. All rights reserved.