Presentatie materialen

Roll-Up Banners

De een noemt het een roll up banner, of rolbanner, de ander reclamebanner of banier. Hoe je ze ook noemt ze zijn perfect voor presentaties, beurzen of om de ingang van het bedrijf representatief mee aan te kleden.

Alle roll up banners drukken we in full color met je eigen ontwerp en worden met tas geleverd. De banners zijn razendsnel op te zetten en in een handomdraai weer inschuifbaar om mee te nemen. Al net zo snel heb je ze overigens in huis: doorgaans kunnen we binnen drie dagen de rolbanners leveren! Indien gewenst leveren wij de basic casette compleet met een erop bevestigbare halogeenlamp, om nóg stralender voor de dag te komen.

Beurswanden

U wilt uw product of dienst optimaal en uiteraard verzorgd presenteren in combinatie met een eenvoudige en snelle plaatsing. U kiest dan natuurlijk voor kwaliteit en gebruiksgemak. Alleen een Pop-Up beurswand van goede kwaliteit zorgt voor een verzorgd visitekaartje gedurende de gehele beursperiode.

Met onze beurswanden garanderen wij u en uw medewerkers een uitstekende beleving, zowel door de eenvoudige plaatsing als het compacte vervoer. En dat ieder beurs opnieuw

Wij printen op materiaal dat ervoor zorgt dat kleuren optimaal en briljant overkomen en wit ook echt wit is. De extra dikke laag met kristallaminaat zorgt ervoor dat licht mooi egaal wordt verspreid over de uiting, de banen eenvoudig schoon zijn te maken en krassen geen kans krijgen.

Ook zijn er wanden te verkrijgen met een textieldoek welke u met klittenband (velcro) tegen de wand aan kunt bespannen.