Textielframes

Revolutionair wisselsysteem voor oogverblindende visuals

Textielframe is een doordacht aluminium displaysysteem voor textielprints en indoor visuals met een verbluffende uitstraling.

Textielframe is een uniek systeem voor visuele communicatie. Visuals zagen er nog nooit zo strak uit en doeken verwisselen was nog nooit zo eenvoudig. Met deze aluminium superconstructie krijgt iedere visual een moderne, professionele uitstraling die gegarandeerd indruk maakt.

Textielframe opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor retail, beursstands, interieur en exposities. Het baanbrekende design brengt functionaliteit en stijl samen, is lichtgewicht en geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

Modulair systeem

Een textielframe is mooi om te zien, maar ook bijzonder praktisch. Het doek zit met een pees vastgedrukt in het aluminium frame. U trekt het doek in een handomdraai uit het frame om te vervangen door een ander doek.

Veelzijdig

We leveren enkelzijdige textielframes voor bevestiging aan de muur, en dubbelzijdige frames die kunnen worden opgehangen aan het plafond of op een voet of wieltjes staan. Een Slimframe kan ook vrijstaand worden gebruikt als scheidingswand. Geen systeem biedt zoveel flexibiliteit.

Voor wie

Textielframe is ideaal voor retailers die geregeld hun visuals op de winkelvloer willen verwisselen. Het aluminium profiel is lichtgewicht en kan snel in elkaar worden gezet. Dat maakt een textielframe ook uitermate geschikt maakt voor exposanten en roadshows.

 

Prijzen

Copyright © 2015 All Printing Solutions. All rights reserved.