Vlaggen & masten

Vlaggen

Met een mastvlag laat u zien waar uw bedrijf is gevestigd. Een mastvlag is er in drie uitvoeringen. De rechtformaat en hoogformaat mastvlaggen wapperen vrij aan de mast. De baniervlag zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam of logo altijd leesbaar is. De mastvlag wordt gemaakt van het duurzame doeksoort Poly-Glans. Wij maken al meer dan 10 jaar de beste mastvlaggen van Nederland. Bestel daarom uw mastvlag met eigen logo direct bij All Printing Solutions.

Kies de mastvlag die bij u past

De mastvlag rechtformaat is een populaire vlag voor evenementen. De mastvlag hoogformaat heeft een zakelijke uitstraling en wordt vaak ingezet voor bedrijfsdoeleinden. De mastvlag hoogformaat biedt een groot bedrukkingsoppervlak. Zowel de mastvlag rechtformaat als hoogformaat wapperen vrij aan de mast.

De baniervlag is de meest zakelijke variant. De banierhouder zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam of logo altijd leesbaar is. U creëert met een baniervlag een stijlvolle uitstraling.

De mastvlag rechtformaat en hoogformaat zijn te combineren met een mast zonder banierhouder. De baniervlag is geschikt voor een mast met banierhouder.

 

Masten


De productie van onze polyester masten vindt volledig in Zweden plaats, en voldoet aan de strenge ISO14001/9001 normeringen. Een gecontroleerd productieproces wat een garantie vormt voor een constante hoge kwaliteit. Daarbij worden de masten met de laagst mogelijke emissies geproduceerd, waarmee een zo gering mogelijke belasting van onze leefomgeving wordt bereikt.

KWALITEIT EN MILIEU

Onze polyester vlaggenmasten en het productieproces voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie is ISO 9001 gecertificeerd vanwege de kwaliteit van het product, en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke productiemethode. Alle vlaggenmasten zijn uitgebreid getest op sterkte door SP – The Swedish National Testing and Research Institute, vergelijkbaar met TNO in Nederland en TUV in Duitsland.

Prijzen op aanvraag